luni, 28 noiembrie 2011

Today's Blog - De ce sunt barbatii porci?

Play me: http://www.youtube.com/watch?v=zbJsKsdnqZc

Vorbeam cu o tipa zilele astea in incercarea de a-i explica de ce sunt barbati porci si mi-am dat seama....am facut femeia curva, de ce sa nu facem si barbatii porci?
So.....sa vedem....de ce sunt barbatii porci?
Cea mai importanta chestie de la care pleaca totul, este asta "In spatele fiecarui barbat de succes sta o femeie ...." frumoasa, puternica, desteapta cum vrei tu sa ii zici. Si cum din cauza ei se intampla asta, e logic ca de la ea pleaca si restul problemelor.
Cum ziceam acum ceva timp, barbatii inseala din 2 motive: din cauza ei si din cauza unei alteia, care nu intelege principul americanilor: a couple is made out of two, but there are some bitches who can't count.
Din cauza voastra se intampla tot, si nu, nu dau vina intetionat pe voi...pur si simplul e purul adevar. Exagerati cu gelozia, cateodata cu prostia, cu sentimentele cu rautatea, cu ambitia ca la sfarsit sa intelegeti ca cel mai simplu lucru de facut, era chiar cel mai simplu de facut.
Va inselam pentru ca nu va mai machiati, imbracati provocator, uitati sa ne satisfaceti in pat, uitati ca existam si avem si noi parerile noastre, chiar daca vrem sa vedem un meci in loc de clasicul povestiri de acasa, uitati ca aveti un cuvant de spus intr-o relatie......
Ne ingrasam pentru ca nu va intereseaza de cum aratam ,pentru ca sub o forma sau alta, si pot spune foarte prost gandita, caldura unui camin nu inseamna ca trebuie sa ii faci de mancare, sau ca trebuie sa iti faca de mancare, ca mancam ca porcii in loc sa spuneti stop, am mancat jumatate de masa, ce ar fi sa mergem acum sa iti arat de ce sunt femeie, de ce sunt femeia ta.....
Devenim monotoni pentru ca nu va mai intereseaza ca noi sa aratam bine,....putem sa cumparam orice haina, atata timp cat costa ok si vine acceptabil e perfecta...nu intelegeti niciodata ca atunci cand suntem cu voi vrem sa fim cei mai buni, cei mai frumosi, cei ma mari....si aici apare si gelozia aia, si teama de a va pierde...dar asta e nesiguranta specifica oricarei femei....nu exista om pe lumea asta caruia sa nu ii fie frica de intuneric, asa cum nu exista femeie sigura pe ea.
Dorinta de a va insela apare din dorinta voastra de a nu mai iesi cu x, y, z....sau in fiecare saptamana.....pentru ca preferati sa stati in casa....sa faceti ce fac toate cuplurile, desi nu exista nici o afilierea a acestor lucruri....nici un cuplu nu o sa faca ce faceti voi, pentru ca asa fac cuplurile....voi dictati cum sta treaba in relatia voastra....
Inselam pentru ca nu ne lasati sa flirtam....nu avem voie nici macar sa vorbim cu o alta femeie, dapai sa glumim cu ea....pentru ca daca ne ati lasa, v-ati da seama cat de mult apreciem ce avem acasa, ....pentru ca ne-a luat unora, poate o viata intreaga sa va gasim si sigur nu sunteti mai prejos decat aratarea din fata noastra, care, cu siguranta va fi poate putin mai buna ca tine dar cu siguranta mai falsa si fff proasta.
De asta suntem porci....pentru ca putem si pentru ca ne lasati....si nu am vrea sa fim, dar hey, multe lucruri se intampla fara sa te astepti, mai apare si soarta la un moment dat....sau destinul cum vrei sa ii zici.

Si , clasicul citat de incheiere, gandit in timp trebuia sa adorm..... inainte de descoperi ceea ce vrei si pe cine sa alegi, trebuie sa descoperi singuratatea...

Fatum....funny huh

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu